RESTAURANT PIZZERIA ORIëNT

RESTAURANT PIZZERIA ORIëNT 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2071 beoordelingen
27 jul 2020 om 15:17 Erg goed, erg lekker, alleen de Pizza Korst mag zeker wel lekkerder zijn
27 jul 2020 om 12:15 Bestelling was eerst te laat. Niet erg, kan gebeuren. Vervolgens ontbreekt de ayran die ik had besteld. Jammer. Tot slot open ik mijn Turkse pizza om er meer knoflooksaus in te doen en wat vind ik? 2 korte zwarte haren pffff, tot zover mijn ervaring.
27 jul 2020 om 9:10 Top. Eten is top,bezorging is top
26 jul 2020 om 19:01 De Turkse pizza en de kapsalon waren prima, alleen de kip burger was een beetje taai en het broodje was aangebrand en de bezorging duurde iets langer dan stond aangegeven.
26 jul 2020 om 10:11 Super fast delivery late at night. Asked not to ring the bell but knock instead, but delivery guy rang anyway.. :( Food was not really good, but good enough for a late night (delivered) snack...
25 jul 2020 om 9:11 Duidelijk gezegd twee Turkse Kaulo pizza zonder sambal krijgen we twee met sambal. Gebeld en zeggen ze is niet mijn probleem.
24 jul 2020 om 22:37 Lekker mannnnnn
24 jul 2020 om 8:53 Gewoon meer als n uur op kapsalon moeten wachten niet normaal
24 jul 2020 om 1:10 Kreeg op thuisbezorgd te lezen dat het voor me deur stond bleef 20 minuten wachten vervolgens naar de zaak gebeld en toen pas zou het weg gaan dus meer dan 90 minuten gewacht
22 jul 2020 om 8:04 Pizza's dun, droog en verbrand
20 jul 2020 om 11:36 Eten was lekker. Erg jammer dat we een bevroren tiramisu kregen.
19 jul 2020 om 20:59 Altijd goed, lekkere pizza’s en kipfilet. Snel bezorgd.